Snap презентує нову функцію, яка називається Friend Check Up.

У Snapchat, якщо хтось дружить з вами, він отримує доступ до вашої історії та місцеперебування (залежно від налаштувань Snap Map). 

Для цього Snap хоче переконатися, що всі, хто у списку друзів, все ще залишаються друзями та перевіреними людьми.

Friend Check Up може допомогти зробити платформу безпечнішою для споживачів. Це може бути гарним способом допомогти усвідомити, що, є ті, з якими користувач не бажає ділитись новинами й публікаціями, чи є хтось, хто не хоче бачити ваші публікації, або являється абсолютно незнайомою людиною.

Snap повідомляє, що ця функція буде впроваджена глобально на Android “найближчими тижнями” та на пристроях iOS “найближчими місяцями”.

Якщо ви бажаєте самостійно перевірити ці налаштування зараз, ви можете переглянути список своїх друзів, перейшовши до свого профілю та натиснувши на Мої друзі. Ви можете видалити друга, натискаючи та утримуючи його ім’я, поки не з’явиться меню Заблокувати / Видалити друга.

Функція перевірки друзів є частиною плану Snap зробити власну соціальну мережу більш дружнім та безпечним середовищем для користувачів.

Джерело: The Verge

Читайте гарячі новини та цікаві статті про тренди, бізнес та маркетинг на нашій сторінці в Facebook і LinkedIn, отримуйте миттєву доставку нових статей в Telegram, підписуйтеся на нашу щотижневу email-розсилку та читайте наш серйозний Instagram та Instagram-журнал коміксів про маркетинг, digital-маркетинг, PR, рекламу, HR та бізнес.

Читати більше: